Destitueixen la comissària de Pontevedra per afirmar que "ja els agradaria a algunes que les violara un antidisturbis"

Els fets es van produir durant l'homenatge a un agent ferit en els disturbis per la sentència del 'procés' 

Imatge d'arxiu de la comissària Estíbaliz Palma
Imatge d'arxiu de la comissària Estíbaliz Palma / Policia Nacional

La comissària en cap de Pontevedra, Estíbaliz Palma, ha sigut destituïda per la Direcció General de la Policia després d'afirmar durant un homenatge a un company ferit en els disturbis per la sentència del procés que "ja els agradaria a algunes que les violara un antidisturbis", segons han confirmat a Europa Press fonts del Ministeri de l'Interior.

Els fets van passar aquest 11 de març durant l'homenatge a l'agent que es va veure obligat a jubilar-se per les seqüeles de les ferides durant els disturbis de la tardor del 2019. En l'acte, en el qual es va projectar un vídeo del ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, dirigit a l'agent, la comissària es va referir a les crítiques que va rebre la Policia pel seu paper en aquests incidents.

"Va haver-hi 48 hores en què semblava que la Policia Nacional s'havia transformat i, de sobte, violava, maltractava i no sé quina quantes coses feia més, que ja els agradaria a algunes que les violara un UIP (antidisturbis)", va afirmar, tal com va avançar dilluns el diari digital elDiario.es.

Després de difondre's en les últimes hores aquestes paraules, la Direcció General de la Policia va procedir a destituir la comissària, una mesura que va adoptar dilluns de vesprada.

També et pot interessar

stats