Descarten patologies per drogues en el presumpte assassí de Marta Calvo

Palma declararà dimarts a la Ciutat de la Justícia de València com a investigat en la mort d'una altra jove a València.

Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu
Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu / À Punt

Un informe medicoforense conclou que Jorge Ignacio Palma, el presumpte assassí de Marta Calvo, no pateix alteracions psicopatologies significatives produïdes pel consum de droga. No obstant això, afig que actualment és impossible determinar si al novembre de 2019 va actuar així per un consum excessiu de cocaïna, que hui és impossible determinar.

A Palma se li va realitzar l'exploració el passat 21 de maig, a la presó, a petició de la seua defensa, que pretenia acreditar, mitjançant la prova forense, que l'acusat va poder actuar sota l'efecte de les drogues, bé per un consum superior al que la seua ment podia gestionar en el moment dels fets, o bé perquè està afectat crònicament per un consum excessiu.

El metge autor de l'informe que analitza el consum de drogues ha encarregat una anàlisi del cabell del sospitós, que encara no ha produït resultats, mitjançant la qual es tracta d'establir si ha consumit cocaïna i quan.

Troben restes d'ADN de Marta Calvo a la casa de Manuel

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha trobat rastres genètics de Marta Calvo en l'habitatge que ocupava Palma a Manuel, a més d'una lent de contacte oblidada per la jove en el dormitori de l'acusat en aquesta mateixa casa. Els especialistes forenses han identificat també una resta de sang de la víctima en uns pantalons del narcotraficant, que es trobaven en una altra residència que té a l'Olleria.

No obstant això, no s'han obtingut restes d'ADN en els contenidors de l'Olleria i Alzira, on suposadament el processat va llançar les restes del cos de la jove. A més, continua la recerca de restes en l'abocador de Dosaigües.

Palma declarà dimarts per la mort d'una altra jove

Palma declararà dimarts a la Ciutat de la Justícia de València com a investigat en la mort d'una jove a València en circumstàncies molt semblants a les que envolten el cas de Marta Calvo. De fet, en total se l'investiga per tres morts, i l’acusació particular demana una causa conjunta per a les tres investigacions, però l'advocat del presumpte assassí ho rebutja perquè considera que es tracta de causes independents que no necessiten un enjudiciament conjunt per a aclarir els fets.

Palma esta empresonat des de desembre a Picassent i s’ha acollit al seu dret a no declarar davant el jutge que investiga la mort de Marta Calvo.

També et pot interessar

stats