Abandonen una narcollanxa a la platja de la Vila Joiosa amb 300 fardells d'haixix

Els narcotraficants han deixat la droga en l'embarcació en fugir de la Guàrdia Civil i de moment hi ha 10 detinguts

Una narcollanxa arriba a les costes de la Vila Joiosa / À Punt NTC

A la platja Centre de la Vila Joiosa, a l'altura de la desembocadura del riu de la Vila, alguns veïns han presenciat a primera hora del matí com la Guàrdia Civil descarregava el 300 fardells que uns narcotraficants havien abandonat en una embarcació.

La Guàrdia Civil ha interceptat la narcollanxa a les tres de la matinada, carregada de droga. Els agents han demanat reforços a la Policia Local per a descarregar els més de 300 fardells que hi havia a l'interior. De moment, hi ha 10 detinguts.

L'operació policial s'havia iniciat de matinada i els narcotraficants han abandonat la càrrega de droga i han fugit. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per a saber d'on procedeix la llanxa i cap a on s'han dirigit els narcotraficants.

Els agents han passat els fardells a una furgoneta, davant les mirades dels veïns, que no han dubtat a realitzar fotografies o gravar vídeos de l'escena.

Segona narcollanxa en 24 hores

Es tracta de la segona narcollanxa que apareix a la costa valenciana en 24 hores. Una embarcació de 13 metres de llarg i amb 3 motors forabords va aparéixer aquest dilluns a la zona la Torre de la Corda, a la platja de la Renegada d'Orpesa. Quan la Guàrdia Civil la va trobar, els motors encara estaven calents, però a l'interior només hi havia combustible. Tot i que els agents van pentinar la zona per mar i terra buscant pistes i rastres de la droga, no en va trobar cap.

També et pot interessar

stats