Desarticulen una banda de distribució d’anabolitzants que actuava a Castelló

A més, l'organització criminal operava en una empresa logística de Madrid i en un laboratori de Granada

Vials i medicaments amb anabolitzants localitzats al gimnàs de Castelló
Vials i medicaments amb anabolitzants localitzats al gimnàs de Castelló / Encarni Escobar

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional, en una operació conjunta denominada Kapli-Sansón, han desarticulat una organització criminal dedicada a la importació, fabricació i distribució d'anabolitzants a gran escala, segons ha informat el Ministeri de l'Interior.

Els registres els han fet a la província de Castelló, en una empresa logística de Madrid i en un laboratori de Granada. Dels registres de Castelló, cal destacar el d'un gimnàs on els agents van localitzar una gran quantitat de SARMS, medicaments amb efectes anabolitzants, ja preparats per a la venda i distribució, així com vials, pots i xeringues d'altres medicaments anabolitzants esteroides.

Els investigats importaven d’altres països el producte en pols per a després elaborar-lo i distribuir-lo en estat líquid en envasos de format degotador. Per a això col·laboraven amb un laboratori de Granada, on es mesclava el producte amb els excipients necessaris que el feien apte per al consum. Finalment, el producte el distribuïen a través d'una pàgina web i de xarxes socials.

Els agents han detingut cinc persones i han dut a terme sis registres. S’han confiscat 10.000 degotadors amb SARMS llestos per a la distribució, material utilitzat per a la fabricació, condicionament i enviament, i 30.000 euros en efectiu.

La investigació es va iniciar l'any passat, quan els investigadors van saber de l'existència d'una organització criminal presumptament dedicada a importar, fabricar i distribuir SARMS, la distribució dels quals està prohibida a Espanya.

També et pot interessar

stats