Desallotjada una empresa d’Albuixec per la fuita de gas d’un camió

Els bombers han acudit a controlar la fuita, però l’incident no ha afectat ni les naus veïnes ni la població

Diversos bombers en una intervenció per a tallar una fuita de gas, en una imatge d'arxiu
Diversos bombers en una intervenció per a tallar una fuita de gas, en una imatge d'arxiu / Consorci de Bombers de València

Els treballadors d’una empresa del polígon industrial d’Albuixec (Horta Nord) han sigut desallotjats per precaució davant una fuita de gas natural en la boca del depòsit d’un camió de l’empresa, dedicada al transport, segons han informat des del servei d’Emergències de la Generalitat.

Els bombers s’han desplaçat fins al polígon del Mediterrani per a descartar la formació de bosses de gas i fer el monitoratge "permanent" d’aquesta substància, que emanava del camió. El vehicle que registrava la fuita estava en les instal·lacions exteriors de l’empresa, situada al carrer Tamarits, en la zona industrial d'aquest municipi de l'Horta Nord.

Evacuats per precaució

Fonts de la Policia Local d’Albuixec han confirmat a À Punt que no s’han vist afectades les naus contigües ni tampoc la població. Els treballadors s’han desallotjat per precaució.

La fuita, que s’ha registrat cap a les 11:45 hores, a penes dues hores després ja estava "prou continguda", segons fonts del Consorci de Bombers de València. Una vegada deixe d’escapar-se el gas per la boca del camió, una grua acudirà per a retirar el camió i que puga ser reparat. 

També et pot interessar

stats