Desallotjat preventivament un edifici a Moncofa per una fuita de gas durant unes obres al carrer

L'avaria s'ha produït en una canonada de grans dimensions de gas a pressió al carrer

Fuita de gas a Moncofa

Una fuita de gas a pressió durant unes obres en la via pública a Moncofa, a la Plana Baixa, han portat a desallotjar de manera preventiva les vivendes pròximes, segons ha informat en el seu compte de Twitter el Consorci Provincial de Bombers de Castelló. L'avaria s'ha produït en una canonada de gas a pressió al carrer, segons detallen les mencionades fonts.

Emergències de la Generalitat ha detallat que la canonada on s'ha registrat és de "grans dimensions" i que ja s'hi treballa per a intentar reparar el conducte accidentat.

El primer tinent d'alcalde de Moncofa, José María Andrés, ha detallat que la fuita s'ha registrat a l'avinguda Ramón y Cajal, al centre de la localitat, i ha obligat al desallotjament de deu habitatges i a la mobilització de mitjans d'emergències. Ha assegurat també que la ràpida actuació d'emergència ha controlat la fuita i s'ha restablit la normalitat.

Fins al lloc s'ha desplaçat la Policia Local, una dotació de la Plana Baixa del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i patrulles de la Guàrdia Civil. Andrés ha detallat igualment, que s'ha procedit a acordonar la zona i a desallotjar els mencionats habitatges. A més, s'ha donat avís a l'empresa subministradora de gas, els tècnics del qual han acudit al lloc i han instal·lat una vàlvula que ha solucionat l'avaria. Una vegada estabilitzada l'avaria, els veïns han pogut tornar a les seues cases i s'ha reobert el trànsit.

També et pot interessar

stats