Desallotgen dos càmpings a Orpesa i Cabanes per les tempestes

La situació meteorològica va obligar prop de cent persones a eixir de la zona d'acampada on estaven allotjades aquest dissabte a la nit, però la millora de l'oratge ja permet que puguen tornar a poc a poc

Les pluges han obligat a desallotjar dos càmpings a la Plana Alta / Consorci Provincial de Bombers de Castelló | À Punt NTC

Dos càmpings de les poblacions de Cabanes i Orpesa, al litoral de Castelló, han quedat desallotjats aquest dissabte a la nit a causa de les fortes pluges, cosa que ha afectat al voltant d'un centenar de persones.

A les que s'allotjaven al càmping Bravoplaya de Cabanes les van traslladar a un hotel. Tanmateix, a les 11:00 hores d'aquest diumenge s'ha acordat alçar el tancament de l'àrea d'acampada i els campistes ja poden tornar gradualment, assistits per la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Mentrestant, als desallotjats del càmping Riberamar d'Orpesa els van traslladar a unes instal·lacions de Marina d'Or, però aquest matí han tornat a les parcel·les superiors del càmping, zona que no presentava cap problema.

Precisament Orpesa ha sigut una de les localitats on més ha plogut, amb 127 litres per metre quadrat acumulats des de la mitjanit, segons l'Avamet. El risc per fortes precipitacions continua aquest diumenge en tota la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats