Desallotgen 9.000 persones en botellots a Barcelona

A Pamplona, la policia municipal ha identificat 151 persones que participaven en una macrofesta il·legal, en què hi havia menors

Aglomeracions a Barcelona en què s'han desallotjat un total de 9.055 persones
Aglomeracions a Barcelona en què s'han desallotjat un total de 9.055 persones / Kike Rincón

La Guàrdia Urbana de Barcelona, en actuacions conjuntes amb els Mossos d'Esquadra, ha desallotjat un total de 9.055 persones des de les 22:00 hores del dissabte fins a les 6:00 del diumenge per formar aglomeracions i fer festes i botellots en espais públics de la ciutat. Aquesta és la xifra més alta de desallotjats en una nit des que es va alçar l'estat d'alarma, i amb això, el toc de queda en tot l'estat espanyol excepte a la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

En les actuacions de la passada nit, els dos cossos policials catalans han inspeccionat i tancat tres locals per no complir l'horari d'obertura, que està permesa fins a les 23:00 hores al Principat.

A Pamplona, la policia municipal ha identificat aquesta matinada 151 persones que participaven en una macrofesta il·legal, en què hi havia menors. En altres punts de la ciutat es van produir aldarulls quan els agents van acudir a desallotjar botellots, amb el llançaments de botelles als membres del cos policials i la crema de contenidors.

En contrast amb les capitals catalana i navarresa, les principals ciutats de la Comunitat Valenciana no han registrat cap incident destacable les nits de divendres i dissabte. Així, les dades indiquen que la major part de la població valenciana ha respectat el toc de queda establit a partir de la mitjanit per a lluitar contra la transmissió de la Covid-19.

Aquest diumenge la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, farà balanç des de Cullera del primer cap de setmana sense estat d'alarma, llibertat de moviment entre comunitats i nou horari del toc de queda a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats