Denuncien una pintada nazi al monument de les víctimes de Mauthausen a Vinaròs

L'Ajuntament de Vinaròs ha denunciat aquest dilluns l'aparició d'una pintada nazi al monument de les víctimes que van morir al camp d'extermini de Mauthausen.

La Guàrdia Civil investiga l'autoria de l'atac
La Guàrdia Civil investiga l'autoria de l'atac / Ajuntament de Vinaròs
27 de març 2018 - 07:40

L'Ajuntament de Vinaròs ha denunciat aquest dilluns l'aparició d'una pintada nazi al monument de les víctimes que van morir al camp d'extermini de Mauthausen ubicat al cementeri municipal. La Guàrdia Civil investiga qui és l'autor de l'atac després que ha revisat les càmeres de seguretat instal·lades al recinte, segons informa el consistori. 

No és la primera vegada que aquest monument pateix un atac vandàlic d'aquestes característiques, ja que fa sis mesos se'n va produir un altre de característiques similars. Per això, la Regidoria d'Obres i Serveis va col·locar càmeres per tot el cementeri per a previndre futurs atacs. 

L'Ajuntament treballa per a netejar la pintada, de color roig, i que va aparéixer el 24 de març passat. El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha garantit que estarà a punt per a l'homenatge a les víctimes que es fa cada mes de maig. Alsina ha lamentat l'incident. "Demanem a la població civisme i respecte pels difunts que tant van patir als camps d'extermini nazi i pels seus familiars", ha conclòs.

També et pot interessar

stats