Detenen un home per la doble agressió sexual en una festa dels Premis Feroz

L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya ha emés un comunicat en què, a més de condemnar els fets, declara "vetats de per vida" els dos investigats

El productor Javier Pérez Santanaha sigut detingut en relació a l'agressió sexual a l'actriu Jedet
El productor Javier Pérez Santana ha sigut detingut en relació amb l'agressió sexual a l'actriu Jedet / Toni Galan (Efe)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 de gener 2023 - 13:58 Actualitzat: 29 de gener 2023 - 22:33

L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) ha emés un comunicat en què repudia i condemna “rotundament” les agressions sexuals que s'han denunciat en la festa posterior a la gala dels Premis Feroz 2023, i per les quals s'ha detingut un home de 55 anys i s'investiga la participació d'un altre. El presumpte autor és Javier Pérez Santana, productor de "Mi vacío y yo", que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons l'AICE, ambdós són "membres de l'equip d'una de les pel·lícules nominades" i quedaran "vetats de per vida" dels esdeveniments que organitzen. En el comunicat, l'AICE explica també que l'equip de seguretat va assistir les víctimes, un home i l'actriu Jedet, que van patir tocaments i assetjament continu per part dels presumptes autors.

També et pot interessar

stats