Demanen la substitució del rector de Nàquera per adoctrinament polític i menyspreu als assistents

El veïnat es queixa perquè intimida els xiquets amb el dimoni i nega la comunió a certes persones

La parròquia de la Mare de Déu de l'Encarnació de Nàquera / À Punt NTC

La polèmica està servida a Nàquera (Camp de Túria). En una desena de cartes, el veïnat demana a l'Arquebisbat de València que canvie el rector del poble, ja que denuncien que són constants les soflames polítiques, negar-los la comunió i el menyspreu als assistents. José Miguel Navarro, veí del municipi, explica com es va negar a donar-li la comunió. “El rector és molt poc agradable, però no dir-te gens. No veig que el poble estiga amb ell”, assegura. 

La parròquia de la Mare de Déu de l'Encarnació és l'única que hi ha a Nàquera. L'església ha anat perdent feligresos de manera progressiva des que el rector arribà ací, fa onze anys, pel menyspreu continu que sol fer durant l'homilia, diu el veïnat. 

A més, darrere de la càmera el veïnat es queixa perquè intimida els xiquets amb el dimoni. “Fa molt temps que no vaig a l’església. Per mi com si se’n va del poble i posen un altre capellà amb dos dits de cap”, lamenta Carli Cárdenas, veïna de Nàquera. Per carta informen que durant la pandèmia feia les misses sense mascareta i recomanava no vacunar-se. À Punt ha intentat posar-se en contacte amb el rector, sense èxit.

També et pot interessar

stats