Demanen 15 anys de presó per foradar una paret i violar la parella, a Sagunt

Segons el Tribunal Superior de Justícia, la dona no tenia un altre lloc per a viure i l'home la tractava de manera denigrant

Imatge de la Ciutat de Justícia de València, on se celebrarà el juí
Imatge de la Ciutat de la Justícia de València, on serà el juí / À Punt NTC

La Fiscalia ha sol·licitat 15 anys de presó per a un home que va violar la pròpia parella al seu domicili de Sagunt. Segons exposa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la parella va començar a conviure a l'agost de 2019.

L'home, tal com relata l'acusació pública, tractava la dona de manera denigrant i s'aprofitava de la situació, ja que ella no tenia on poder viure. Al novembre del mateix any, quan feia dies que la dona no menjava, l'acusat va anar a la seua habitació i li va oferir un café amb llet a canvi de tindre relacions sexuals.

Quan ella s'hi va negar, l'home va fer un forat amb un martell a la paret que separava l'habitació de la víctima, per a entrar i violar-la.

L'acusació considera l'home autor de delictes de violació, abús sexual i maltractament psicològic. El juí tindrà lloc aquest dimarts, 26 d'octubre, a la secció 1 de l'Audiència Provincial de València.

També et pot interessar

stats