Dekubito Prono and the Supinos presenta la seua primera cançó, 'Por encima o por debajo'

La banda de rock inclusiu lamenta la cancel·lació del Diversity, on anaven a interpretar per primera vegada el senzill

Dekubito Prono and the Supinos presenta el videoclip de la cançó “Por encima o por debajo”
Dekubito Prono and the Supinos presenta el videoclip de la cançó “Por encima o por debajo” / Youtube

La banda de rock inclusiu Dekubito Prono and the Supinos ha sigut una de les grans afectades per la cancel·lació del festival Diversity, que havia de celebrar-se del 21 al 23 de juliol a la Ciutat de les Arts de València. 

El conjunt, format per usuaris de l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace), tenia previst actuar el pròxim divendres, on anava a interpretar el seu primer tema propi, 'Por encima o por debajo'. “Han sigut diversos mesos de treball orientats en aquesta participació”, lamenta la banda. 

Davant la impossibilitat de fer-ho, el grup ha decidit ara publicar el videoclip d’aquest senzill en la plataforma YouTube, del que demanen una difusió massiva a través de les xarxes socials: “els nostres músics es mereixen tot el reconeixement per l’esforç i la il·lusió que han posat en aquest projecte”. 

La banda valenciana anava a oferir un concert en homenatge a Avapace, que enguany celebra el seu cinquanté aniversari després d'una extensa trajectòria sent companyia i suport de moltíssimes persones.

També et pot interessar

stats