Extingit l'incendi de Petrer, que ha cremat 100 hectàrees

La Guàrdia Civil investiga un home de 57 anys que suposadament va llançar a la muntanya restes d'una barbacoa com a presumpte responsable de l'incendi

Incendi de la serra del Cavall a Petrer / Climatologia UA / jJose Galiano
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
17 d'agost 2022 - 16:31 Actualitzat: 20 d'agost 2022 - 08:29

Mitjans aeris i terrestres treballen en l’extinció d’un incendi que s’ha declarat a Petrer, a la zona de la Solana del Cavall, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat. Fins a quatre mitjans aeris de l'incendi de la Vall d'Ebo s'han desplaçat a Petrer. També s'ha desallotjat de manera preventiva el campament Caprala, en el qual estaven allotjades deu persones i la Generalitat ha decretat la situació 1 de prevenció d'incendis. Cap a les 20:00 hores els bombers de la Diputació d'Alacant l'han donat per estabilitzat.

Es tracta del segon incendi actiu a la província d’Alacant, després del que es manté actiu a la Vall d’Ebo, i que manté desallotjades diverses poblacions i mobilitzats un gran nombre d’efectius terrestres i aeris.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha declarat extingit l'incendi aquest dissabte.

La Guàrdia Civil d'Alacant investiga un home de 57 anys que suposadament va llançar a la muntanya restes d'una barbacoa celebrada a sa casa com a presumpte responsable d'aquest incendi.

També et pot interessar

stats