Investiguen un home que va llançar restes de brases a la muntanya com a presumpte autor de l'incendi de Petrer

El foc continua actiu després de calcinar prop de 70 hectàrees en una zona de vegetació 

La Guàrdia Civil investiga un home que va llançar a la muntanya restes de brases a Petrer
La Guàrdia Civil investiga un home que va llançar a la muntanya restes de brases a Petrer / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant investiga un home de 57 anys que suposadament va llançar a la muntanya restes d'una barbacoa celebrada a sa casa com a presumpte responsable de l'incendi forestal originat a la serra del Cavall a Petrer.

El foc continua actiu després de calcinar prop de 70 hectàrees en una zona de vegetació inclosa en el paisatge protegit de la serra del Maigmó i serra del Cid.

Tan prompte com es va tindre coneixement dels fets, la Benemèrita va iniciar una investigació per a esclarir les causes i circumstàncies en què es va produir l’incendi, així com la possible existència de responsabilitat per part de les persones involucrades. 

L'home està investigat per un delicte d'incendi forestal per imprudència greu. L’investigat va assegurar que va intentar frenar l’avanç del foc amb una mànega, però no ho va aconseguir i hi va caldre la intervenció dels bombers. 

Les diligències instruïdes pels agents, juntament amb els mitjans de prova recaptats, seran remeses pel SEPRONA al Jutjat d'Instrucció d'Elda, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

També et pot interessar

stats