Es declara un incendi forestal a l'A-7, a l'altura d'Aielo de Malferit

S'ha activat la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals

Imatges de l'incendi declarat a l'A 7 a l'altura d'Aielo de Malferit
Imatges de l'incendi declarat a l'A-7 a l'altura d'Aielo de Malferit
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
05 de maig 2024 - 20:53 Actualitzat: 05 de maig 2024 - 22:01

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha declarat un incendi forestal este diumenge al voltant de les 19:30 hores a Aielo de Malferit (Vall d'Albaida), concretament al quilòmetre 413 de l'A-7.

Al voltant de les 21 hores s'ha activat la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals, que s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat al llarg de la vesprada sis mitjans aeris, que s'han retirat en fer-se fosc. S'hi queden treballant durant la nit quatre dotacions de bombers d'Alzira, Xàtiva i Ontinyent, huit unitats de bombers forestals de la Generalitat, un sergent i un coordinador forestal del Consorci Provincial de Bombers de València.

És el segon incendi d'esta vesprada de diumenge, després del foc declarat a les 18:00 hores a Xàbia (Marina Alta), que ha sigut donat per controlat una hora i mitja després.

També et pot interessar

stats