Presó provisional per a l'home acusat de matar-ne un altre d'una punyada a la porta d'una discoteca d'Alacant

El detingut, de 33 anys, va fugir després de l'agressió i fou detingut hores més tard en una partida rural.

DETINGUT ALC
En imatge, l'arribada del detingut, encaputxat, al jutjat / À Punt NTC

El jutjat d'Instrucció número 1 d'Alacant ha decretat l'empresonament provisional, comunicat i sense fiança per al presumpte autor de la punyada que va matar un jove de 26 anys en les proximitats d'una discoteca de la platja de Sant Joan d'Alacant. El jutjat ha obert una causa per homicidi contra l'home, que té 33 anys. L'investigat ha sigut traslladat a primera hora del matí al jutjat, després de passar les últimes 48 hores als calabossos de Policia Nacional. 

La mort es va produir vora les 6:30 hores del dissabte quan en el transcurs d'un enfrontament l'home detingut va donar un colp de puny a la víctima, que va caure desplomada a terra, inconscient i en parada cardiorespiratòria. Les tasques de reanimació per part d'agents de la Policia Nacional i de personal sanitari d'una ambulància del SAMU no van poder recuperar-ne les constants vitals.

L'agressió va ser presenciada per nombrosos testimonis. Un d'ells la va gravar en mòbil i la va penjar en les xarxes socials.

L'autor de la punyada va fugir del lloc dels fets i va ser detingut hores després pel grup d'Homicidis de la Policia Nacional la partida rural de l'Alcoraia, al terme municipal d'Alacant. 

Encara no han transcendit els resultats de l'autòpsia, que en determinaran la causa exacta de la mort. 

També et pot interessar

stats