Maten d’una punyada un jove a les portes d’una discoteca d’Alacant

El presumpte autor de la mort, que havia fugit, ja ha sigut detingut per la Policia Nacional

Moment de la detenció del presumpte autor de la punyada / À Punt NTC

Un jove de 26 anys ha mort aquest dissabte a la matinada a conseqüència d’una punyada que ha rebut durant una baralla a les portes d'una coneguda discoteca de la platja de Sant Joan a Alacant, segons han informat fonts de la investigació. La víctima era un tatuador que regentava un estudi al Campello.

La baralla entre dos homes ha ocorregut al voltant de les 6:30 hores prop del local d'oci Copity. L’home mort ha caigut a terra d’un colp, inconscient i en parada cardiorespiratòria. La Policia Nacional manté oberta una investigació per a esclarir els fets i està a l'espera de la pràctica de l'autòpsia.

Agents de la Policia Nacional i el personal d'una ambulància del SAMU han realitzat diverses maniobres de reanimació a la víctima, que anava indocumentada i que no han arribat a traslladar a cap centre sanitari perquè s'ha confirmat la defunció.  

El presumpte autor de la punyada, un home de 33 anys que havia fugit, ja ha sigut detingut per agents de la Policia Nacional prop de l'Alcoraia. El jove es troba en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats