Decathlon retira lots de cinc suplements energètics per contindre òxid d'etilé

Les retirades de productes contaminats per aquest element s’han repetit al llarg de l’estiu per part de les empreses d'aliments

Establiment de Decathlon en una foto d'arxiu
Establiment de Decathlon en una foto d'arxiu / Decathlon

La cadena d'establiments de venda de material esportiu Decathlon ha hagut de retirar sis lots relacionats amb cinc productes de la marca Aptonia per contindre òxid d'etilé, una substància tòxica si la seua presència supera el màxim permés en l'alimentació. Els lots afectats són L 21.140 i L.21.189 de les barretes de sabor taronja Vitamins + Minerals, L 21.182 de les càpsules electròlits Salts Caps, L 21.166 de les barretes 2x20 sabor llima Electrolytes Tablets "Ecosize", i L 21.188 i L 21.167 de les barretes 2x10 sabor fresa i llima d'Electrolytes Tablets respectivament.

Els productes afectats superen el contingut màxim d'òxid d'etilé acceptat per la normativa vigent i s'han retirat del mercat, això no obstant, alguns es van vendre entre el 19 de juny i el 12 d'agost, abans de la retirada. Per això, Decathlon fa una crida a la clientela que haja adquirit algun d'aquests productes perquè no els consumisquen i els tornen a la tenda perquè els canvien per altres o els tornen els diners.

Articles d'altres marques d'alimentació com Nestlé, Mars i La Fageda també han hagut de seguir el mateix protocol aquest estiu en haver-se contaminat alguns dels seus productes amb òxid d'etilé.

També et pot interessar

stats