Darias assegura que a Espanya "no hi ha afecció" per la partida contaminada de Moderna

La ministra de Sanitat ha confirmat que la companyia du a terme una sessió de control i informarà els organismes reguladors

Dosi de la vacuna Moderna
Dosi de la vacuna Moderna

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha assenyalat aquest divendres que a Espanya "no hi ha afecció" per la partida contaminada de la vacuna contra el coronavirus de la farmacèutica nord-americana Moderna, després que el Japó informara de vacunes en mal estat produïdes a Espanya.

Durant una visita a la Vacuguagua a Gran Canària, la ministra ha assegurat que l'Agència Reguladora del Medicament ha informat que a Espanya "no hi ha afecció", encara que s'està duent a terme una sessió de control per part de la companyia Moderna mateix. A Espanya, és la companyia farmacèutica Rovi qui elabora el vaccí.

El govern del Japó va decidir bloquejar 1,63 milions de vacunes de la Moderna aquest dijous com a mesura preventiva, després que es trobaren "substàncies anòmales" en alguns dels vials. Si bé encara no ha transcendit quin tipus de "substàncies anòmales" s'han trobat, els mitjans japonesos parlaven de restes de materials als vials.

També et pot interessar

stats