Custo Dalmau, Andrea Vilallonga, Víctor Claramunt i Álvaro Mars, premiats en el Clec Fashion Festival

Els premis s'han creat en aquesta segona edició del festival i volen reconéixer diferents disciplines artístiques dins del món de la moda

Premiats amb el Super Star de moda junt amb organitzadors i autoritats
Premiats amb el Super Star de moda, junt amb organitzadors i autoritats / Clec Fashion Festival / Eva Máñez

El Clec Fashion Festival, que se celebra aquest cap de setmana a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ha lliurat enguany per primera vegada els premis Super Star, uns guardons que reconeixen el talent creatiu des de diferents perspectives.

El reconegut modista Custo Dalmau ha guanyat el premi en la categoria de moda. En la de comunicació la guanyadora és Andrea Vilallonga. El jove modista valencià Álvaro Mars s'ha emportat el guardó al millor dissenyador emergent, mentre que el director de cinema Víctor Claramunt ha quedat distingit en la categoria d'art.

L'essència d'Andy Warhol ha estat present en la cerimònia de lliurament dels premis. De fet, el dress code de la festa eren peixos platejats o amb ratlles, en homenatge a The Factory, l'estudi d'art fundat per Warhol.

Francis Montesinos mostra les seues "10 temptacions"

El dissenyador valencià Francis Montesinos ha mostrat aquest dissabte les seues "10 temptacions". És un homenatge al més destacat del seu món estètic, on trobem València, el flamenc, la Mediterrània, Miguel Hernández, Llíria, David Bowie, Balenciaga, Dalí, Picasso, Maria del Mar Bonet, Los Zaragüelles, el Cola Cao i la paella.

Francis Montesinos en l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Francis Montesinos en l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències / Eva Máñez

També et pot interessar

stats