Custo Barcelona desfila a la passarel·la del Clec Fashion Festival, a València

Aquest cap de setmana, la Ciutat de les Arts i de les Ciències és el punt de trobada del talent de la moda valenciana i nacional, que reuneix professionals dissenyadors, estilistes, fotògrafs i maquilladors entre altres

Custo Barcelona desfila a València

El Clec Fashion Festival, o el que és el mateix, un punt de trobada per als que estimen la moda "en totes les seues facetes", segons l'organització, obri les portes de nou. Aquesta reunió del talent al voltant de la moda se celebra a València dissabte i diumenge, a la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Va ser dels últims esdeveniments que es van celebrar abans que la pandèmia ficara límits a qualsevol reunió de gent.

Durant dos dies València concentra talent, molta moda, molt professionals valencians i també altres noms destacats del panorama nacional. Dissenyadors, estilistes, fotògrafs, maquilladors tenen molt a dir aquests dos dies.

Custo Barcelona, la primera marca de moda espanyola a desfilar a Nova York, és una de les firmes que estarà en la passarel·la del Clec Fashion Festival. A l'Hemisfèric de València es podrà veure la col·lecció del català.

Custo Barcelona prepara la seua desfilada a l'Hemisfèric
Custo Barcelona prepara la seua desfilada a l'Hemisfèric / À Punt NTC

"Jo confie en mi" és el lema de la campanya i també el missatge de positivitat que el dissenyador llança al món de la moda. El dissenyador Custo, alma mater de la firma Custo Barcelona, ja fa quaranta anys que protagonitza desfilades.

Aquest divendres À Punt ha estat amb ell durant la jornada prèvia a la desfilada. I davant la suggerent arquitectura de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, el dissenyador ha confessat que la immensitat de l'Hemisfèric és hipnòtica i vibrant. Com ell ha dit, "una desfilada com aquesta no l'he feta mai".

Enguany, la pandèmia ha impedit el dissenyador viatjar als Estats Units i acompanyar personalment la seua col·lecció, que sí que ha viatjat i s'ha pogut mostrar al públic nord-americà. Ara, les mateixes creacions que van acudir a Nova York són les que vestiran el festival de moda valencià aquest cap de setmana.

Un dissenyador a què no li agraden ni les combinacions apagades ni els teixits que brillen poc. Propostes on trobem que els microbiquinis poden ser per a vestir la nit i els vestits més pomposos poden vestir-nos un dia corrent. Paradoxes d'una moda de vegades elitista i de vegades, sanadora.

També et pot interessar

stats