Dos cunyats d’Alcoi reparteixen el premi gros de Reis: “Ens hem despertat d’enhorabona!”

L’administració de loteria número 9 de la localitat ha venut per finestreta deu dècims del primer premi dotat amb 200.000 euros cadascun

Els dos regents de l'administració de la loteria número 9 d'Alcoi celebrant el premi / À Punt NTC

Jordi Sempere i Francisco Zapata regenten una administració de loteries a Alcoi, la número 9, i alhora són cunyats. Aquest dissabte matí de Reis s’han alçat amb un regal de més que potser no esperaven, ja que el número 94.974, del que van vendre per finestreta una sèrie (deu dècims), ha sigut guardonat amb el primer premi del sorteig extraordinari de la loteria dels Reis.

Es tracta del primer gran premi repartit pel despatx de loteries situat en el número 74 de l'avinguda Albereda Camilo Sesto, que té per propietaris a aquests cunyats després que la mare de Sempere es jubilara fa tres anys i els traspassara el negoci.

Els dos han acudit a les portes de l'establiment per a expressar la seua alegria per haver repartit “el primer premi gros” des que porten aquest negoci. “Ens hem despertat d'enhorabona i ara estem nerviosos per haver repartit el premi”, ha comentat Sempere.

“És una sensació espectacular”, ha afegit Zapata, qui malgrat dir en un principi que ells no se n'havien quedat cap número, després ha confessat que “no ho he mirat encara, però crec que no”.

Alcoi segueix de ressaca, una ressaca d'il·lusions i somnis després del pas de la nit de Reis amb la cavalcada més antiga d'Espanya i ara hi haurà més persones contentes a la ciutat, ja que el premi ha caigut en diferents mans. “No coneixem els afortunats, però ha sigut repartit, hem venut tots els dècims en finestreta”, ha explicat Sempere.

Ambdós cunyats s’han sentit com dos patges més, éssers que en la tradició nadalenca alcoiana són els encarregats de repartir els regals durant la nit del 5 de gener. 

També et pot interessar

stats