El primer premi (94974) i el tercer (57033) de la loteria de Reis cauen arreu de la Comunitat Valenciana

El segon premi (89634) s’ha repartit íntegrament en una administració de la localitat de Móstoles, a Madrid

Admnistració de loteria d'Alcoi on s'ha repartit part del primer premi del sorteig del dia de Reis
Admnistració de loteria d'Alcoi on s'ha repartit part del primer premi del sorteig del dia de Reis / À Punt NTC
06 de gener 2024 - 13:10

Aquest dissabte s’ha celebrat el sorteig extraordinari de la loteria de Reis que reparteix un total de 770 milions d’euros en premis. El sorteig, que ha tingut lloc a les 12 hores, ha deliberat els números guanyadors que han caigut ben repartits per la Comunitat Valenciana, a excepció del segon premi, que s’ha venut íntegrament a Madrid.

tarja-loteria-reis
tarja-loteria-reis

El primer premi (94974), amb dos milions d’euros per sèrie, s’ha venut a Quart de Poblet, Xàtiva, Alzira, Mislata, Carcaixent, Gandia, Aldaia, Montcada, València, Alacant, Alcoi, Elx, Oriola, el Campello, Castelló de la Plana i Vinaròs. Aquests dècims estan dotats amb 200.000 euros cadascun.

El segon premi (89634), amb 750.000 euros per sèrie (75.000 euros per dècim), s’ha repartit íntegrament en una administració de la localitat de Móstoles, a Madrid.

El tercer premi (57033), amb 250.000 euros per sèrie (25.000 euros per dècim), ha sigut venut en múltiples punts de la província de València com Xàtiva, Alfara del Patriarca, Aldaia, Casinos, Xirivella, Manises, Catarroja, Alaquàs, Gandia, Alzira, Mislata i Carcaixent. A la província d'Alacant han sigut agraciats els municipis d'Oriola, Elx, el Campello i Torrevella; a Castelló solament ha recaigut en la capital de la Plana.

Els valencians i les valencianes juguen de mitjana 24,72 euros en la loteria de Reis, que se celebra aquest dissabte al migdia. La quantia està sis punts per damunt del conjunt d'Espanya (17,97 euros) i només per darrere d'Astúries (29,76), Castella i Lleó (28,71) i La Rioja (25,99).

Al llarg de la història el primer premi del sorteig extraordinari de Reis, que és el segon més important de la Loteria Nacional, ha caigut en 38 ocasions a la Comunitat Valenciana.

L'administració número 2 de Quart de Poblet, "en ratxa"

L'administració número 2 de Quart de Poblet (Horta Sud) ha venut una sèrie del primer premi del sorteig de la loteria de Reis, el 94974, després que en l'últim sorteig de Nadal ja venguera part de la Grossa i d'un cinqué premi.

El propietari, José María Lendines, ha valorat que estan "en ratxa" i ha contat que anteriorment també va donar el premi del sorteig de Reis.

Lendines ha acudit a l'administració en conéixer el premi i ha explicat que li ix que ha venut una sèrie, la qual cosa suposa un premi de 2 milions d'euros que, segons ha dit, s'ha venut en finestreta.

També et pot interessar

stats