Cullera tanca les platges de nit per a evitar botellots i "aglomeracions incontrolades"

No es podrà entrar ni circular-hi entre les 00:30 i les 08:00 hores des del 10 d'agost

Imatge d'un botellot a una platja de Cullera que ha penjat en xarxes socials l'alcalde Jordi Mayor
Imatge d'un botellot a la platja de Cullera que ha penjat en xarxes socials l'alcalde Jordi Mayor / Twitter: Jordi Mayor

L'Ajuntament de Cullera ha decretat el tancament de totes les platges del municipi a les nits per a evitar aglomeracions de persones i botellots. La mesura, anunciada aquest dilluns, entra en vigor aquesta mateixa nit i suposa que l'accés, permanència i circulació per aquests espais, que ocupen vora quinze quilòmetres de costa, està prohibit entre les 00:30 i les 08:00 hores. 

L'equip de govern local justifica la decisió per l'augment de la incidència acumulada de coronavirus que ha registrat el municipi en les últimes setmanes i per la proliferació d'"aglomeracions incontrolades" que s'ha donat recentment en algunes de les platges. L'alcalde mateix, Jordi Mayor, ha publicat unes imatges en el seu perfil de Twitter: "No són tolerables, després de tants mesos d'esforços i més quan molts establiments d'oci es veuen forçats a tancar a les 00:30 h per les restriccions autonòmiques", ha lamentat el regidor.

Les platges de Cullera, un dels pocs municipis costaners que no tenen toc de queda nocturn, estaran tancades de nit indefinidament fins que s'adopte un nou acord segons evolucionen els indicadors de la pandèmia, ha explicat el consistori. També reforçaran els controls policials per a garantir el compliment de les normes. 

També et pot interessar

stats