Els cuiners més top desvelen els seus 39 restaurants de confiança (i assequibles) a la Comunitat Valenciana

Barets, terrasses, cafés o cocteleries especialment recomanades per als mesos d'estiu

Begoña Rodrigo recomana el Tres14 a la platja de la Patacona d'Alboraia
Begoña Rodrigo recomana el Tres14 a la platja de la Patacona d'Alboraia / Alfredo Cáliz (Guia Repsol)

Més d'un centenar de reconeguts xefs de la Guia Repsol han recomanat fins a 750 locals amb solets per a menjar en qualsevol moment del dia a un preu assequible este estiu. 39 d'ells es troben a la Comunitat Valenciana i inclouen una gran varietat de taules des d'Alcossebre, al Baix Maestrat, fins a Los Montesinos, al Baix Segura.

Els millors cuiners i cuineres d'Espanya han desvelat i compartit els seus llocs informals per a desdejunar, menjar de tapes, dinar o sopar, però sempre amb un pressupost assequible. Una d'elles és la xef valenciana Begoña Rodrigo, que recomana desdejunar al Tres14, a la platja de la Patacona (Alboraia). "Per a mi, un solet és una pista meravellosa que t'assegura eixir content quan vas a parar en una zona que no coneixes. Són una grandíssima idea i una informació molt valuosa", explica la xef valenciana.

Elena Arzak, Ángel León o Diego Guerrero són alguns dels professionals de la cuina que han fet públics els seus barets, terrasses, cafés o cocteleries preferits. María Ritter, directora de la Guia Repsol, explica que "ells coneixen millor que ningú l'esperit dels solets, perquè els freqüenten amb amics, família o amb els seus equips". A més, afegeix que la llista "és una guia estupenda per a les vacances, just ara que tanta gent viatja i estem desitjant saber on menjar o prendre un gelat".

També et pot interessar

stats