El CSIF detecta “nous errors” en les adjudicacions dels docents publicades dijous a la nit

Lamenta que els anteriors responsables d’Educació no preveren recursos suficients per a garantir el procés d’estabilització del professorat

Molts docents han conegut aquest dijous a la nit on treballaran el curs escolar que comença al setembre / À Punt NTC

“Nous errors” en l'última resolució d'adjudicació de places del professorat que ha publicat la Conselleria d’Educació aquest dijous. Això és el que denuncia la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat que ha anunciat que es posarà a treballar, amb diversos mecanismes, per a tractar d'esmenar aquestes errades "al més prompte possible" i "evitar que els retards afecten l'inici del pròxim curs escolar".

“Estem recopilant totes les incidències per a poder traslladar-les de manera directa com més prompte millor a l'administració, de manera que puguen articular mesures que permeten donar solució a aquests docents i pal·liar les conseqüències d'aquests retards”, ha explicat el sindicat.

Educació ha publicat fa unes hores, dijous a la nit, les destinacions en les quals treballarà el personal docent interí i de carrera el pròxim curs, una comunicació que enguany s’ha fet més tard del que és habitual perquè s’ha ajornat diverses vegades el termini per a sol·licitar destí.

CSIF ha lamentat els "trastorns" i la "incertesa" que aquesta situació genera entre els docents afectats i ha lamentat que els anteriors responsables d’Educació no preveren aquesta situació: "Per part dels anteriors dirigents de la Conselleria d'Educació resulta totalment irresponsable no haver reforçat les plantilles per a poder assumir amb garanties el procés d'estabilització", ha assenyalat CSIF.

El sindicat ha incidit en les conseqüències que, "a causa dels temps, aquesta situació té sobre els nous responsables de l'administració, ja que no han tingut marge de maniobra i s'han vist obligats a tindre els tècnics treballant fora de jornada per a tractar de resoldre la major part dels errors detectats".

També et pot interessar

stats