CSI-F exigeix la revisió dels centres educatius de Gandia després de l'incident de l’EOI

La Central Sindical Independent i de Funcionaris demana a la conselleria que faça una revisió exhaustiva de l’EOI per la proximitat amb l’escola Cervantes i el Centre de Dia la Safor.

Actual façana de la EOI
Actual façana de la EOI / CSIF Comunitat Valenciana.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) ha instat la Conselleria d'Educació a revisar les infraestructures educatives de Gandia, després de la caiguda de la façana de l'Escola Oficial d'Idiomes, el passat 3 de novembre.

En un comunicat, el sindicat assegura que els clevills a l'exterior de l'edifici i l’interior de les aules, mereixen una revisió exhaustiva que reduïsca al màxim el risc dels usuaris. A més, la CSI-F explica que la situació de possibles despreniments s'agreuja a causa de la proximitat de l’EOI als barracons del centre escolar Cervantes i el Centre de Dia la Safor.

En aquesta línia, des del sindicat denuncien que existeixen centres educatius com els instituts Ausiàs March, Tirant lo Blanc i Maria Enríquez, i els col·legis les Foies i Cervantes, que noten la falta de mobiliari i recursos tecnològics així com la falta d'adequació i millora d'unes instal·lacions obsoletes.

Per tot açò, CSI-F demana al departament de Vicent Marzà que prioritze una revisió a fons i rehabilite les instal·lacions, elimine els barracons i dote els centres de material mobiliari i tecnològic.

També et pot interessar

stats