Continuen els treballs de cerca de l'estibador desaparegut al port de Castelló

L'equip de rescat ha représ els treballs de cerca aquest dissabte de matí, quan es compleix una setmana des que es va trobar el cos sense vida de l’altre home desaparegut, un mariner indi

Treballs de cerca al port de Castelló
Treballs de cerca al port de Castelló / Port de Castelló

Ja han passat huit dies des que va bolcar el vaixell Nazmuye Ana al port de Castelló, però malgrat les intenses tasques de recerca, un treballador del port continua desaparegut.

Aquest dissabte de matí s'ha représ l'activitat de l'equip de rescat, la qual es va suspendre el divendres cap a les 20:00 h, i que compta amb la intervenció d'equips de submarinistes i de Grups Especials d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil.

Juntament amb l'estibador espanyol va desaparéixer també un dels membres de la tripulació del vaixell, un jove indi de 22 anys. El cos del mariner es va trobar sense vida fa una setmana i, des d'aleshores, tots els esforços s'han canalitzat a trobar a l'estibador.

Així mateix, en l'accident van resultar ferits altres tres homes. Dos d'ells es recuperen a casa i l'altre, de 46 anys, ha sigut donat d'alta en la unitat de cures intensives de l'Hospital General de Castelló aquest divendres i ja es troba en planta.

També et pot interessar

stats