Continua la polèmica al Campello per l'ofegament d'una dona a la platja

L'oposició denuncia el retard en la licitació del servei de socorrisme i la policia afirma que no té mitjans per a atendre els banyistes.

La platja del Campello en una imatge d'arxiu
La platja del Campello en una imatge d'arxiu / @ElCampelloAyto (Twitter)

Al Campello continua la polèmica després de l'ofegament d'una dona a la platja aquest dilluns. L'oposició denuncia el retard en la licitació del servei de socorrisme, mentre que el sindicat de la Policia Local insisteix a dir que no té mitjans per a atendre els banyistes.

L'oposició assenyala la gestió del tripartit que governa al Campello, format pel Partit Popular, Ciutadans i Vox, com a responsable que el contracte es licitara tard i que la platja es reobrira sense cap socorrista.

Així, el servei de socorrisme no estava operatiu al Campello el dia 1 de juny, primera jornada en què es va autoritzar fer ús de les platges i quan la dona, de 35 anys, va morir ofegada en ser arrossegada pels corrents.

Segons la norma, entre la licitació del contracte i la posada en marxa del servei cal que passen 15 dies, i en aquesta ocasió, va ser efectiu només cinc dies abans de l'obertura de la platja. Per això, es defén l'equip de govern, no hi havia socorristes. A més, atribueixen el retard a la gestió heretada de l'anterior responsable de la Regidoria de Platges.

També et pot interessar

stats