Els contagis continuen en lleuger ascens el segon cap de setmana de Pasqua

La Conselleria de Sanitat ha registrat 185 nous casos i 4 defuncions en la darrera jornada.

Un dels corredors de l'Hospital Clínic de València, un dels centres valencians que acull pacients amb Covid-19
Un dels corredors de l'Hospital Clínic de València, un dels centres valencians que acull pacients amb Covid-19

La corba de contagis per coronavirus continua en lleuger ascens en arribar al segon pont festiu del mes d'abril, tal com confirmen les dades. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest dissabte 185 nous casos confirmats per prova PCR o a través de tests d'antígens des de la darrera actualització. Així doncs, el nombre total de contagis des de l'inici de la pandèmia és de 387.130.

Quant a les defuncions per coronavirus, se n'han reportat quatre en les últimes 24 hores, una dada que eleva la xifra de decessos causats per la Covid-19 a 7.213 a la Comunitat Valenciana.

Sanitat ha registrat 5 brots de coronavirus en la darrera jornada, la majoria d'origen social i localitzats a l'àrea metropolitana de València. El brot més nombrós s'ha registrat a Alfafar, amb set persones contagiades i d'origen social. A la mateixa localitat hi ha hagut un brot laboral amb tres persones infectades.

A Bétera (Camp de Túria), les autoritats sanitàries han notificat un brot d'origen social amb cinc casos associats. Per últim, tant a la ciutat de València com a Burjassot, s'han donat dos brots en l'àmbit social, amb quatre contagis de coronavirus cadascun.

També et pot interessar

stats