El primer contagiat de coronavirus a Cantàbria eleva a 56 els casos actius a Espanya

Es tracta d’una persona que havia viatjat en els últimes 14 dies per Itàlia.

El primer contagiat de coronavirus a Cantàbria eleva a 56 els casos actius a Espanya
El primer contagiat de coronavirus a Cantàbria eleva a 56 els casos actius a Espanya

La Conselleria de Sanitat del Govern de Cantàbria ha comunicat que les anàlisis microbiològiques practicades a una persona amb sospita d’infecció per coronavirus han donat positiu.

Es tracta del primer cas del coronavirus Covid-19 que es produeix a Cantàbria i afecta una persona que havia viatjat en els últims 14 dies per Itàlia, que roman aïllada i amb símptomes lleus.

La Direcció General de Salut Pública que depén d’aquesta Conselleria està seguint de manera rigorosa el protocol establit des del començament de l’expansió del coronavirus, el que ha portat a identificar aquest cas, segons assenyala l’executiu càntabre en un comunicat.

La Conselleria de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia ha confirmat dos nous casos de coronavirus

Es tracta de dos homes de 59 i 62 anys residents en Fuengirola. Tots dos casos estan relacionats amb el positiu de la mateixa localitat confirmat ahir i també havien viatjat recentment a la zona de l’Emília-Romanya.

Aquests dos pacients es troben en bon estat i els fan un seguiment actiu en els seus domicilis amb totes les garanties de seguretat i atenció, tal com dictaminen els protocols del Ministeri de Sanitat per a aquests casos, han explicat des de la Junta, que ha detallat que aquests casos estan pendents de confirmació del Centre Nacional de Microbiologia.

Els altres huit casos decretats a Andalusia mantenen una bona evolució, a sis el fan un seguiment actiu a casa.

També et pot interessar

stats