Consum alerta de la presència de listèria en salsitxes procedents d'Itàlia

De moment, no hi ha constància a Espanya de casos relacionats, però es recomana no consumir els productes de la marca afectada

Productes afectats pel brot de listèria
Productes afectats pel brot de listèria / À Punt NTC

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició, que depén del Ministeri de Consum, ha informat aquest dissabte d'una alerta traslladada per les autoritats sanitàries italianes relativa a la presència de listèria en salsitxes procedents del país.

De moment, no es té coneixement de casos associats a Espanya, però l'agència recomana a les persones que tinguen al seu domicili els productes inclosos en aquesta alerta que s'abstinguen de consumir-los i els retornen al punt de compra.

La presència de listèria es va detectar en dos lots de productes després d'una inspecció a la planta de fabricació. S'havien comercialitzat només a Itàlia. També es va trobar listèria en el mostreig ambiental dut a terme a l'establiment, per la qual cosa, com a mesura de precaució, s'ha procedit a la retirada de tots els productes elaborats en aquestes instal·lacions per considerar-se potencialment afectats.

Aquests són els paquets de salsitxes Wudy Clásico, Wudy Queso, Wudy Party, Wudy Happy Hour, Wudy Maxipack Clásico i Wurs Pavo Hot Dog. Per a conéixer els lots perjudicats i la informació completa, consulta el web de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició.

També et pot interessar

stats