Consum alerta de la presència a la Comunitat Valenciana de caramels Cup Cake Candy amb fragments de plàstic

Es recomana a les persones que hagen comprat aquests caramels que s'abstinguen de consumir-los

544792432
Diferents tipus de caramels i llepolies en una imatge d'arxiu / Veronika Sekotova (Shutterstock)

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició, que depén del Ministeri de Consum, ha alertat de la presència de fragments de plàstic en els caramels Cup Cake Candy, distribuïts a la Comunitat Valenciana. L'agència ha tingut coneixement d'aquest fet gràcies a l'avís de les autoritats sanitàries de Finlàndia, que van informar la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea de la presència de fragments de plàstic en aquests dolços procedents de la Xina.

El producte ha sigut distribuït a la Comunitat Valenciana, així com a Andalusia, Astúries, Canàries, Catalunya, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, País Basc, Extremadura, Galícia, Madrid, la Regió de Múrcia i Melilla. Tot i això, les autoritats no descarten que hi haja hagut redistribucions a altres comunitats autònomes.

Les autoritats corresponents de les comunitats autònomes han sigut informades amb l'objectiu que es verifique la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Es recomana a les persones que hagen comprat aquests caramels que s'abstinguen de consumir-los. La marca comercial és Funny Candy i els lots afectats són: KD2349-12-21, KD2577-03-22, KD2828-06-22, KD2972-07-22 i KD3251-08-22.

També et pot interessar

stats