Consulta els centres educatius que rebran la vacuna a partir de dilluns

Educació ha publicat aquest dissabte la primera citació del personal docent, amb el dia i l'hora assignats.

Municipis amb punts de vacunació a la Comunitat Valenciana
Municipis amb punts de vacunació a la Comunitat Valenciana

La Conselleria d’Educació ha publicat aquest dissabte la primera citació del personal dels centres educatius de la Comunitat Valenciana dins del pla de vacunació contra la Covid-19.

Un total de 116.032 professionals del sector que rebran la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca a partir de dilluns vinent. La immunització comença de moment per a les persones menors de 55 anys, ja que la vacuna de la companyia anglosueca no està recomanada en edats superiors.  Aquest serà el primer assaig de la campanya de vacunació massiva que s’iniciarà a l'abril. 

Tot i que la Conselleria de Sanitat Universal ha paralitzat el lot ABV5300 de vacunes d’AstraZeneca, retirat en diverses comunitats autònomes i en deu països europeus, açò no afectarà el procés de vacunació. Segons les autoritats sanitàries hi ha suficients dosis d’aquest preparat per a immunitzar la totalitat dels professionals de l'educació “sense necessitat d'utilitzar les vacunes d'aquest lot”. 

Cercador de centres educatius a la província d'Alacant

Cercador de centres educatius de la província de Castelló

Cercador de centres educatius de la província de València

La llista publicada inclou el nom de tots els centres citats, el punt de vacunació assignat, el dia de la setmana vinent en què els docents rebran la primera dosi, l’hora i el percentatge de professionals que han estat convocats en cada tram horari. Hi ha centres on el professorat haurà d’acudir en dos trams diferents, ja que en cada tram s’ha citat el 50% dels docents. 

Les persones responsables de cada centre educatiu en cada punt de vacunació seran les encarregades de comunicar als professionals quin tram els han assignat.  

Calendari de vacunació
Calendari de vacunació / À Punt NTC

El document publicat concreta tots els centres convocats els dies 15, 16, 17 i 18 de març. La resta es vacunaran els dies 26 i 27 de març i la citació es publicarà el 23 de març a les nou del matí en el web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

També et pot interessar

stats