Consulta ací les llistes provisionals d'admissions d'infantil i primària

Enguany, per primera vegada, Educació ha habilitat l'opció de fer la matrícula en línia, sense necessitat d'acudir als centres educatius

Aula d'educació infantil buida
Aula d'educació infantil buida / Ivan Terron (Europa Press)

La Conselleria d'Educació ja ha publicat les llistes provisionals d'alumnat admés als centres educatius d'infantil i primària sostinguts amb fons públics per al curs 2022-2023, i es poden consultar en aquest enllaç.

Segons ha informat la Conselleria, un 99,1% dels xiquets i xiquetes han estat admesos en algun dels centres que havien triat les seues famílies, i d’aquests, un 97,9% ho han estat en la seua primera o segona opció. 

Les famílies poden reclamar fins a les 23:59 hores del 23 de maig a través del portal telematricula.es de la Conselleria d'Educació fent clic en l’apartat Al·legacions. Una vega s'hagen resolt les reclamacions, el 3 de juny es publicaran les llistes definitives.

Nova matrícula en línia

Educació assegura que enguany ha "reforçat encara més el procediment telemàtic d'admissió a través de la plataforma", cosa que permetrà per primera vegada fer la matrícula en línia sense que siga necessari acudir al centre educatiu.

La matriculació efectiva tindrà dos períodes diferents: per a la nova modalitat en línia serà del 3 al 21 de juny, mentre que si es prefereix fer de forma presencial, es podrà fer entre el 22 de juny i el 6 de juliol. La matriculació en línia es realitzarà també a través del portal telematricula.es, en l'apartat Matrícula telemàtica.

També et pot interessar

stats