Aquests són els centres escolars més demanats de la Comunitat Valenciana

El CEIP Lluís Vives de València, el Censal de Castelló de la Plana i Humanista Mariner encapçalen la llista dels col·legis on és més difícil aconseguir una plaça

Més de 2.000 centres públics valencians trien els consells escolars
Alumnes en una aula, en arxiu / À Punt NTC

Huit centres públics i dos concertats; sis a la província de València, dos a la de Castelló i dos a la d'Alacant. La llista dels deu centres educatius més demanats de la Comunitat Valenciana per al curs 2022-2023 està encapçalada pel CEIP Lluís Vives, al centre de la ciutat de València, segons la informació facilitada aquest dijous per la Conselleria d'Educació. El centre repeteix en aquest primer lloc de col·legis amb més sol·licituds.

En segon lloc està el CEIP Censal, a Castelló de la Plana, que en els últims anys ja havia format part dels primers deu. En tercer lloc, està el CEIP Humanista Mariner, al barri de Patraix de la ciutat de València.

Cal esperar al seté lloc per a trobar un centre concertat. Es tracta del Centre Xúquer Centre Educatiu, del grup cooperatiu la Florida. El centre està ubicat a Alzira (Ribera Alta). Darrere d'aquest col·legi està també el centre Nuestra Señora del Pilar, a la ciutat de València.

D'altra banda, pel que fa als centres més demanats d'Alacant en aquesta llista, en sisé lloc, esta el CEIP La Condomina, mentre que el CEIP Ferrández Cruz, d'Elx (Baix Vinalopó) se situa en desé lloc.

També et pot interessar

stats