Els deu col·legis valencians més sol·licitats en infantil de tres anys

El Lluís Vives i l’Humanista Mariner, a València, i la Condomina, a Alacant, son les tres principals preferències de mares i pares

Xiquets amb motxilles van a escola
Xiquets amb motxilles van a escola

Deu col·legis valencians destaquen entre les principals prioritats dels pares i mares a l’hora de matricular l’alumnat en infantil de tres anys. Es tracta de sis centres escolars de la ciutat de València, un de Gandia, un d’Alacant, un altre d’Elx i un a Castelló de la Plana. 

Segons ha informat la Conselleria d’Educació, els alumnes d'Infantil de tres anys admesos provisionalment en un centre triat en primera o segona opció per les famílies representen el 97,93%, quasi un punt més respecte de l'any passat, quan es va situar en el 96,95%.

Així ho ha destacat la Conselleria d'Educació, que ha publicat les llistes provisionals d'admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d'infantil i primària per al curs 2021-2022. Es poden consultar en el portal telematricula.es, en l'apartat Llistes provisionals.

Després de la baremació, s'ha pogut comprovar que el 99,18% dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en infantil de tres anys en algun dels centres que havien triat les seues famílies.

A la província d'Alacant el percentatge d'admesos en alguna de les opcions que han seleccionat les famílies per a infantil de tres anys ha sigut del 98,97%, i en la primera o segona opció, el 97,91%, detallen des del departament que dirigeix Vicent Marzà.

A la de Castelló, el percentatge és del 99,33% en alguna de les opcions triades i del 98,74% en primera o segona opció, mentre que en el cas de les comarques de València, se situen en un 99,29% en alguna de les opcions triades i el 97,76% en primera o segona opció.

 

També et pot interessar

stats