Consulta els horaris i recorregut de la rua de celebració de l'ascens del Castelló

Els orelluts ompliran la plaça Major des de les cinc, i marxaran del Castàlia al centre de la ciutat a partir de les set

Consulta el recorregut de la 'rua' d'ascens del Castelló
Consulta el recorregut de la rua d'ascens del Castelló / À Punt

El CE Castelló torna a competir en el futbol professional i l’afició de l'equip alb-i-negre ja està preparada per a una vesprada d’eufòria. La ciutat es bolcarà aquest dilluns amb la celebració de l’ascens dels orelluts a Segona Divisió, que es prolongarà des de les 17:00 hores fins al final de la vesprada. 

La festa arrancarà a les 17:00 h en la plaça Major de Castelló. De la façana de l’edifici nou de l’Ajuntament es desplegarà una samarreta gegant amb els colors del CE Castelló. Dos hores de festa i animació que donaran pas a l’inici de la rua, que part a les 19:00 hores de l'Estadi Nou Castàlia. 

Els jugadors, abrigallats per l’afició, començaran des d’eixe punt un recorregut que passarà per la plaça Teodoro Izquierdo, la Ronda Magdalena, el carrer Saragossa i el carrer Colon, per a culminar de nou enfront de l’edifici consistorial. 

L’alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco, i el seu equip de govern, rebran els jugadors a l’Ajuntament, i eixiran al balcó per a compartir el triomf amb tota la ciutat. 

Des de les 18:45 h i fins a les 21:00 h, la celebració es podrà seguir en directe des de la televisió i el web d'À Punt.

També et pot interessar

stats