El Castelló ascendeix a Segona Divisió

L'afició s'ha llançat al carrer per a festejar l'ascens i l'equip alb-i-negre continuarà les celebracions este dilluns de vesprada. A partir de les cinc, festa en la plaça Major i a les set, rua des de Castàlia al centre

Celebracions de l'afició del CE Castelló per l'ascens a Segona Divisió
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 de maig 2024 - 00:59 Actualitzat: 05 de maig 2024 - 21:01

El CE Castelló s'ha convertit en equip de Segona Divisió després de la derrota del Còrdova a casa del Recreativo Granada per 3-0. Un resultat que li valia per haver fet els deures este dissabte a Múrcia i haver guanyat el seu partit per 2-3.

El Castelló torna així al futbol professional després del seu descens fa tres anys. Un projecte que ha aconseguit la seua estabilització amb la nova propietat. De fet, era el primer objectiu de Bob Voulgaris, que ara somia amb l'ascens del Castelló a Primera Divisió.

En acabar el partit entre els andalusos els jugadors han esclatat de felicitat i també l'afició s'ha llançat al carrer per a festejar l'ascens a la segona categoria del futbol espanyol.

En la plaça Teodoro Izquierdo s'han arribat a concentrar per a celebrar l'ascens del CE Castelló fins a 25.000 persones, segons les dades de l'Ajuntament.

L'equip alb-i-negre continuarà les celebracions este dilluns de vesprada. A partir de les cinc, festa en la plaça Major i a les set, rua des de Castàlia al centre. Els jugadors seran rebuts per les autoritats a l'Ajuntament de Castelló de la Plana.

L'alegria dels aficionats orelluts
L'alegria dels aficionats orelluts / Andreu Esteban (Efe)
En la plaça Teodoro Izquierdo s'han arribat a concentrar per a celebrar l'ascens fins a 25.000 persones
En la plaça Teodoro Izquierdo s'han arribat a concentrar per a celebrar l'ascens fins a 25.000 persones / Andreu Esteban (Efe)
Celebració de l'afició del Castelló als voltants de Castàlia
Celebració de l'afició del Castelló als voltants de Castàlia / X: @cdcastellon

També et pot interessar

stats