La Conselleria de Justícia licita el nou palau de justícia d'Alzira

L'anunci s'ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea i es publicarà en breu en el BOE i en el DOGV.

Jutjats d'Alzira al carrer de la Ronda d'Algemesí
Jutjats d'Alzira al carrer de la Ronda d'Algemesí / Google Maps

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha adjudicat la redacció del projecte i la direcció d'obres per a construir un nou palau de justícia a Alzira a una unió temporal d'empreses (UTE) formada per Incosa i Milla, i Mira i Navarro Arquitectes. La licitació té un import de 314.025,71 euros i inclou serveis d'arquitectura i enginyeria, així com de tecnologia i serveis, per a dotar la nova seu judicial de la capital de la Ribera Alta amb els mitjans més moderns.

L'anunci de la licitació ja s'ha publicat al Diari Oficial de la Unió Europea i, en breu, es publicarà en el Butlletí Oficial de l'Estat i el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El termini per a presentar-se va començar el 7 de febrer passat i va concloure el 20 de març, i l'àmbit geogràfic s'estenia a tot l'espai europeu comunitari. L'empresa guanyadora podrà signar el contracte a partir del pròxim 17 d'octubre, quan acaba el termini per a resoldre els possibles recursos que puguen presentar les altres 4 empreses que es presentaren. Després, la UTE guanyadora haurà d'ajustar-se als terminis següents: 8 setmanes des de la signatura del contracte per a redactar el projecte bàsic i 12 setmanes per a redactar el projecte d'execució i l'estudi de seguretat i salut.

La consellera Gabriela Bravo ha assegurat que el nou palau de justícia d'Alzira és una de les prioritats del seu departament, ja que es tracta d'un dels partits judicials més grans que hi ha a la Comunitat Valenciana i encara no compta amb un edifici propi que agrupe totes les seus judicials. Els jutjats d'Alzira es troben repartits actualment en immobles de la ronda d'Algemesí, la plaça del Sufragi i la plaça de la Generalitat.

També et pot interessar

stats