El Consell de Ministres dona llum verda al tercer carril de l'autovia A-7 entre Crevillent i Oriola

La infraestructura, una reivindicació històrica a les comarques del sud, té prevista una inversió de 94 milions d'euros

A 7 Crevillent
L'A-7 en el tram entre Elx i Crevillent / À Punt NTC

L'autovia A-7 disposarà d'un tercer carril entre Crevillent (Baix Vinalopó) i l'enllaç d'Oriola-Benferri (Baix Segura). El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts una inversió de 94 milions d'euros per a una infraestructura que dona resposta a una reivindicació històrica a les comarques del sud. El tram on s'instal·larà el tercer carril, de 17 quilòmetres, sovint suporta problemes de congestió. La via comunica la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia i cada dia registra vora 20.000 vehicles que hi circulen.

Aquesta actuació ampliarà de dos a tres els carrils de cada calçada de l'autovia des de la intersecció amb l'autopista AP-7 (que fa la ruta Alacant - Cartagena) a Crevillent fins a l'accés a Oriola per la carretera CV-870. L'ampliació donarà continuïtat al tram anterior, entre Crevillent i Elx, que ja compta amb tres carrils des de 2008.

L'obra també remodelarà els enllaços de Crevillent-Catral, Albatera-Sant Isidre, Granja de Rocamora-Coix, N-340 Redovà i Oriola-Benferri, segons ha informat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

També et pot interessar

stats