Confisquen una tona de cocaïna a València oculta amb un sistema sofisticat

Els agents han localitzat 1.100 quilograms de droga en un contenidor d'aliments congelats que estava en una nau de la ciutat

La droga s'ocultava dins del sostre i el sòl del contenidor
La droga estava amagada en el sostre i el terra del contenidor / Efe | Guàrdia Civil

L'Agència Tributària, en una operació conjunta amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, ha confiscat 1.100 quilograms de cocaïna en un contenidor que es trobava en una nau de la ciutat de València.

La droga estava encoberta amb un sofisticat sistema d'ocultació al sostre i al terra de l'estructura del mateix contenidor, segons han informat les autoritats implicades.

La investigació es va iniciar quan els agents van saber que una organització criminal anava a rebre a Espanya una important partida de cocaïna procedent de Manta (Equador) i que anava a entrar en el territori nacional per València, encara que la destinació final era Vigo (Galícia).

Fruit de diverses indagacions, els agents van confirmar que el contenidor carregat d'aliments congelats i, a més, amb la droga a l'interior, ja havia arribat fins al port de València.

Una vegada a València, va ser traslladat en camió fins a una empresa, on va el van descarregar i emmagatzemar en una zona de contenidors.

Finalment, les autoritats van intervindre el contenidor i van aconseguir extraure la droga que n'estava amagada a l'estructura.

També et pot interessar

stats