Confinen huit sanitaris del Departament d'Oncologia de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Els contagis van obligar dijous a suspendre tots els tractaments, però aquest divendres es presta ja el servei amb normalitat

Imatge d'arxiu de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva
Imatge d'arxiu de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva / GVA

Un brot de Covid afecta de moment 8 sanitaris d'infermeria del servei d'Oncologia de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Els treballadors que han donat positiu es troben ara en els seus domicilis.

Els contagis van obligar aquest dijous a suspendre tots els tractaments previs, però aquest divendres es presta ja el servei amb normalitat.

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent va detectar el primer cas dimecres quan un dels infermers informà el centre per la simptomatologia pròpia. Després d'aplicar els protocols, els 8 professionals del servei van donar positiu. De moment, no hi ha cap facultatiu afectat.

L'Hospital Lluís Alcanyís s'han posat en contacte telefònic amb tots els usuaris que han acudit en dies precedents al servei d'Oncologia per a mantindre un seguiment de la seua situació i de moment, no s'han notificat positius. També s'ha iniciat un seguiment dirigit a la resta de professionals no afectats pel brot.

Aquest dimecres l'Hospital Provincial de Castelló també va detectar un brot de Covid-19 en la planta d'hospitalització d'Oncologia Mèdica, que afecta 12 professionals sanitaris i 9 pacients.

També et pot interessar

stats