Un brot de Covid-19 en Oncologia de l'Hospital Provincial de Castelló afecta 12 sanitaris i 9 pacients

Els afectats són asimptomàtics o presenten símptomes lleus i els pacients han sigut traslladats a l'Hospital General de Castelló

Hospital Provincial de Castelló
Hospital Provincial de Castelló / Facebook: @hospitalprovincial

L'Hospital Provincial de Castelló ha detectat un brot de Covid-19 en la planta d'hospitalització d'Oncologia Mèdica, que afecta 12 professionals sanitaris i 9 pacients, encara que un d'ells ha sigut traslladat a un altre centre hospitalari.

Segons fonts de l'Hospital Provincial, el brot es va detectar a partir del resultat positiu d'una prova PCR realitzada a un pacient que havia de ser traslladat a un altre hospital.

Tant el personal afectat com els pacients que han donat positiu en les proves són asimptomàtics o presenten símptomes lleus de Covid-19.

Els nou pacients han sigut traslladats a l'Hospital General de Castelló, ja que l'Hospital Provincial és un centre hospitalari lliure de Covid, on continuaran rebent els seus tractaments contra el càncer.

Aquest dimecres es tractarà aquest assumpte i la incidència que representa en el comité de seguretat laboral i salut del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

Segons dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el Departament de Salut de Castelló està en risc extrem, amb 314,12 casos per cada 100.000 habitants. En aquest departament hi ha actualment 888 casos actius de coronavirus.

També et pot interessar

stats