Coneix Jaime, l’estudiant amb la nota més alta de la PAU de la Comunitat Valenciana

Amb un 13,8 sobre 14, el jove de Requena podrà estudiar Medicina a la Universitat de València

Jaime ha tret la millor nota de la Comunitat Valenciana en la selectivitat / À Punt NTC

Any rere any millora el resultat de les proves d’accés a la universitat, les PAU. Enguany han aprovat un 98 % dels estudiants que s’hi han examinat. De tots, el jove que ha tret la nota més alta de la Comunitat Valenciana ha sigut Jaime, amb un 13,8 sobre 14. Jaime arriba a la cita escortat per uns pares especialment orgullosos: un 10 de mitjana en batxillerat i 9,9 en la fase obligatòria de la selectivitat el converteixen en un estudiant brillant. Aquest jove de l’Institut Oleana de Requena ha tret la nota més alta en la PAU de la Comunitat Valenciana. Reconeix que ha sigut una sorpresa, a pesar que va “eixir content” i va arribar a sa casa “satisfet, però no m’esperava tant la veritat”.

De fet, volia esperar la nota per a elegir carrera, però sens dubte un 13,88 li obri la porta de l’opció preferida: Medicina a la Universitat de València. Diu que li agrada molt la biologia, el cos humà i “cuidar els altres”.

Per a ell ha sigut “una carrera de fons” i creu que el més important és preparar-se bé “i treballar al llarg de l’any i no deixar-ho tot per al final”. A més, té ànima de músic, toca el violí i enguany ha acabat en el conservatori. “Haver-ho compaginat tot és com la mostra que soc capaç de fer el que em propose”. Dues grans metes per a una carrera que no ha fet més que començar, però s’endevina brillant.

També et pot interessar

stats