El conductor del taxi detingut pel suposat atropellament a València manté que la ferida es va tirar del cotxe

Explica a la policia que, com que no volia pagar-li, es va dirigir a la comissaria i va ser quan la dona es va llançar del vehicle en marxa

Entra en vigor la nova regulació del taxi a València / À Punt NTC
El conductor del taxi en el moment del sinistre va argumentar a la policia que la viatgera s'havia llançat amb el vehicle en marxa / À Punt NTC

El conductor del taxi detingut este dilluns a València com a suposat autor de l'atropellament d'una dona este diumenge al matí manté que la dona ferida era una clienta que es va llançar del taxi després de negar-se a pagar el servei. Així ho ha manifestat en la seua declaració a la Policia Local. Ara està detingut i posat a disposició judicial.

Els fets van tindre lloc este diumenge, cap a les set i quart del matí, quan una telefonada ciutadana va requerir presència policial al carrer de Bernat Descoll perquè hi havia hagut un atropellament i l’autor havia fugit sense atendre la víctima, qui va necessitar atenció hospitalària per diverses fractures i hemorràgies.

Tot i això, els testimonis van relatar als agents que no havien vist l'accident, però sí que van veure un taxi, que circulava en direcció contrària i a tota velocitat.

La Policia Local, després d’acudir al domicili del titular del vehicle, van procedir a entrevistar l’home que el conduïa en el moment dels fets, qui va explicar als agents que, "en arribar a la destinació, la clienta no volia pagar, per la qual cosa va decidir bloquejar les portes per a reprendre la marxa i acudir així a la policia".

Va accelerar perquè no s'escapara

"La clienta, en assabentar-se cap a on es dirigien, va intentar eixir per la finestreta amb el vehicle en marxa i circulant en direcció contrària", sempre segons el relat del conductor manifestat per la Policia Local.

En conéixer la intenció de la dona, d’escapar-se sense pagar, "no va reduir la marxa, sinó que la va augmentar per a evitar que isquera per la finestra". No obstant això, la clienta va aconseguir eixir per la finestra, es va colpejar de manera violenta contra el terra i el conductor va reprendre la marxa sense assistir-la, segons els esbrinaments de la Policia Local.

També et pot interessar

stats