El conductor begut implicat en l’accident de Sagunt queda en llibertat amb la prohibició de conduir vehicles

L’investiguen per un presumpte delicte de conducció temerària sota la influencia de begudes alcohòliques

Un dels vehicles implicats en l'accident de Sagunt de diumenge per la nit
Un dels vehicles implicats en l'accident de Sagunt de diumenge a la nit / Consorci Bombers de València

El conductor implicat en l’accident múltiple i que quadruplicava la taxa d’alcohol en el moment del sinistre, en el qual van morir dues persones i huit més van resultar ferides, ha quedat en llibertat amb mesures cautelars. El jutjat número 1 de Sagunt, que instrueix la causa, li ha retirat el permís de conduir i li ha prohibit conduir cap vehicle de motor.

L'home ha quedat investigat en una causa oberta per un presumpte delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat de dues morts sense perjudici d'una qualificació ulterior.

L’accident va tindre lloc aquest diumenge, cap a les 23:30 de la nit, en la V-23, al terme de Sagunt. A més de les dues víctimes mortals, que anaven en un cotxe que es va botar foc, una dona i un menor de tretze anys que anaven en un altre turisme implicat van resultar ferits greus i altres sis persones van resultar ferides lleus.

Un xoc de sis turismes

En l’accident es van veure implicats sis vehicles. Inicialment, hi hagué una primera col·lisió i els cotxes van quedar en la calçada, fet que va desencadenar després diversos xocs més. 

També et pot interessar

stats