Condemnen a 27 anys el Rambo de Requena per l'intent d'homicidi de dos guàrdies civils

A l'home el van detindre el juny del 2020, després de protagonitzar diversos delictes violents a la Comunitat Valenciana i protagonitzar una llarga fugida per zones boscoses

Rambo Requena

L'Audiència de Terol ha condemnat a penes que sumen 27 anys de presó Pedro Lozano Giménez, conegut com el Rambo de Requena, per l'intent d'homicidi de dos guàrdies civils als quals va disparar mentre el perseguien mentre fugia per les serres de Terol. Un d'ells va resultar ferit de gravetat.

En la sentència, a la qual ha tingut accés Efe, el tribunal imputa al processat dos delictes d'homicidi en grau de temptativa, un amb el resultat de lesions greus, que castiga amb penes d'onze i nou anys de presó, respectivament.

L'Audiència responsabilitza també l'acusat d'altres delictes per tinença il·lícita d'armes (nous mesos), robatori continuat en cases habitades (quatre anys i sis mesos), robatori de vehicles (multa de 2.160 euros), conducció temerària (un any) i coaccions (nou mesos).

A més, el condemna a pagar una indemnització de 235.233 euros a l'agent que va resultar ferit greu i de 615 euros al segon per les lesions lleus que va patir.

La presència a la província de Terol del Rambo de Requena va ser detectada el juny del 2020, després de protagonitzar diversos delictes violents a la Comunitat Valenciana i protagonitzar una llarga fugida per zones boscoses i de camp.

També et pot interessar

stats