Detenen el Rambo de Requena després de disparar a un agent a Muniesa (Terol)

El detingut ha sigut ferit i ha sigut traslladat a l'hospital Miguel Servet de Saragossa on també està ingressat l’agent.

Imatge del dispositiu de búsqueda de l'home que ha disparat a un agent a Muniesa (Terol)

La Guàrdia Civil ha detingut a Andorra (Terol) Pedro Lozano Jiménez, més conegut com el 'Rambo de Requena', després que, presumptament, haja ferit de bala un agent del cos i haja robat dos cotxes en municipis de la província. El detingut també es troba ferit de bala i ha sigut traslladat a l'hospital Miguel Servet de Saragossa.

Segons fonts de la investigació, l’home, que en els últims tres mesos havia intensificat l'activitat d'atracaments, és el principal sospitós del tir que ha ferit l'agent.

El dispositiu per a detindre'l ha començat a les 12:15 h, quan la Guàrdia Civil ha rebut un avís del robatori d'un cotxe, un Suzuki, a El Castellar (Teruel).

Sobre les 15:35 h, una patrulla de la Guàrdia Civil de Muniesa ha pogut localitzar el cotxe, l’han cridat a l'alto i ha identificat el conductor, que ha disparat amb l'escopeta contra un dels agents, que ha rebut un tir en l'abdomen. L'agent ha sigut traslladat a l'hospital Miguel Servet de Saragossa, on està estable.

Uns vint minuts més tard, a la localitat d'Andorra, també a Terol, ha robat, presumptament, un altre vehicle. A les 16:20 h ha sigut localitzat per la Guàrdia Civil, però l’home ha fugit.

Es dona la circumstància que en aquesta mateixa zona va actuar Igor ‘el Rus’, un fugitiu que va assassinar dos guàrdies civils i un ramader al desembre de 2017.

També et pot interessar

stats